Willem Wortel

Nieuws

Willem Wortel staat op het Alles Kids festival

Willem Wortel staat met een team op het "Alles Kids" festival op zaterdag 6 en zondag 7 juli in het Emmer Centrum. Er worden gezonde pannenkoekjes gebakken en uitgedeeld aan de kinderen.

Daarnaast wordt het boekje “Willem Wortel; het gezonde pannenkoekenfeest” gepresenteerd en aangeboden. Allemaal lekkere pannenkoekenrecepten met gezonde ingredienten. En ze smaken net zo lekker als je gewend bent!

Het pannenkoekenfeest kan dan ook thuis worden voortgezet zonder dat de papa’s en de mama’s zich bezwaard hoeven te voelen.Willem Wortel staat op het Alles Kids festival

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!