Willem Wortel

Nieuws

Er komt een Willem Wortel boek voor kinderen

Willem Wortel is een boek voor kinderen aan het schrijven. Het gaat over pannenkoeken.

Voor zijn zoon Wimpie en zijn dochter Willemijn maken Willem en zijn vrouw Wilma regelmatig pannenkoeken. Pannenkoeken eten is natuurlijk erg lekker maar niet altijd even gezond. Omdat gezond eten bij de familie Wortel hoog in het vaandel staat moeten de pannenkoeken dat natuurlijk ook zijn. Er worden daarom gezonde ingredienten gebruikt. En de pannenkoeken zijn net zo lekker als je gewend bent! De hele familie smult er dan ook regelmatig van. 

Inmiddels heeft de familie Wortel veel ervaring met gezonde pannenkoekvarianten en deelt die ervaring graag met andere families die ook gek zijn op dit oer-Holands gerecht.

Het boek verschijnt eind juni 2013.Er komt een Willem Wortel boek voor kinderen

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!