Willem Wortel

Nieuws

Willem Wortel staat op Retropop

Willem Wortel staat zaterdag 1 juni met een stand op Retropop. Er worden quinoa maaltijden verkocht, een voedingsproduct dat goed in de Willem Wortel methode past. Voor veel mensen is quinoa onbekend en is de aanwezigheid van Willem Wortel op dit festival een mooie gelegenheid om hiermee kennis te maken

Daarnaast is het boek, dat donderdag 30 mei bij boekhandel Vermeer in Emmen mei wordt gelanceerd, te verkrijgen bij de stand.Willem Wortel staat op Retropop

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!