Willem Wortel

Nieuws

Willem Wortel in Evers Staat Op

Willem Wortel is vrijdag 31 mei bij Edwin Evers in de uitzending geweest. Edwin vroeg honderduit over de adviezen in het boek. Vooral Willem's Waarheid 5: "Gij zult veel seks hebben" is uitgebreid aan de orde geweest.

U kunt het fragment nog eens beluisteren https://www.538.nl/programma/16/evers-staat-op/gemist/detail/6154/ken-jij-de-willem-wortel-methode-al

 

 Willem Wortel in Evers Staat Op

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!