Willem Wortel

Nieuws

Het gezonde Pannenkoekboek is uit

Het gezonde Pannenkoekboek is uit. Vrijdag 5 juli is het tweede boek in de Willem Wortel serie gelanceerd. De auteur is Detty Mook, de vriendin van Jacob Paas alias Willem Wortel.
We wilden onze ervaringen die we met natuurlijke voeding hebben met onze kinderen ook delen met de rest van Nederland. Een pannenkoekboek leek ons een prima start om dat te doen. 

Dit boek legt uit hoe je als bewuste ouder een van de lievelingsgerechten van je kinderen met een goed gevoel voor ze maakt. De recepten van de pannenkoeken bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen. Bovendien kunnen ze, naar wens, volledig glutenvrij worden gemaakt. En ze zijn zeker zo lekker als de pannenkoeken die je gewend bent te maken.

"Als kindertolk (praktijk Lotuskind) kom ik veel in aanraking met ouders die problemen ervaren met het gedrag van hun kinderen. Naast een emotionele oorzaak speelt voeding een wezenlijke rol in hoe kinderen in hun vel zitten. Kinderen krijgen vaak teveel suikers en koolhydraten. Dit heeft een enorme invloed op de bloedsuikerspiegel en daarmee op het concentratievermogen van kinderen. Met een beetje creativiteit kan dit ook anders. Je geeft ze nog steeds pannenkoeken, maar dan zonder alle belastende ingrediënten van tarwepannenkoeken met koemelk. En ze smaken heerlijk!"

Dit boek bevat informatie over ingrediënten voor gezonde pannenkoeken en 21 gezonde pannenkoekenrecepten met foto's.

U kunt hier tevens een gezond pannenkoekenpakket bestellen zodat u direct een aantal recepten kunt uitproberen.Het gezonde Pannenkoekboek is uit

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!