Willem Wortel

Nieuws

Workshop AEGON

Tijdens de workshop in het mooie Amstelhoek konden de deelnemers genieten van een Willem Wortel waardige maaltijd. Jacob gaf voor het diner uitleg over de Willem Wortel methode. Daarnaast een toelichting over de maaltijd en vooral ook waarom het past in een natuurlijke voedingsstijl. Een ieder heeft genoten van een verantwoorde maar vooral ook lekkere maaltijd.Workshop AEGON

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!