Willem Wortel

Nieuws

Lezing bij Procter & Gamble

Jacob geeft een lezing aan een aantal medewerkers van Procter & Gamble in Rotterdam. Het gaat om collega's van een aantal enthousiaste Willem Wortel aanhangers. Ruim 20 20'ers en 30'ers luisterden vol aandacht en voor een aantal bleek het een verrassing dat natuurlijk voedsel niet alleen voor droogkloten bedoeld is. Vooral het gegeven dat het voor sporters onder andere betkent dat een natuurlijke voedingsstijl PR's kan opleveren deed een aantal mensen opveren.Lezing bij Procter & Gamble

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!