Willem Wortel

Nieuws

Lezing bij BDO

Juni 2014: Jacob geeft een lezing tijdens de Circle Noord van BDO. Zo'n 25 genodigden, zowel klanten als partners, van BDO werden meegenomen in de wereld van natuurlijke voeding. Vooral het pleidooi voor meer seks als onderdeel van een gezonde levensstijl werd met gejuich ontvangen. Opvallend was dat er veel bitterballen bleven liggen tijdens de netwerkborrel.Lezing bij BDO

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!