Willem Wortel

Nieuws

Lezing bij Politie Utrecht

Hoe houdt recherche Utrecht haar energieniveau op peil? Dat was het thema voor zo'n 50 rechercheurs uit Utrecht en omgeving. Regelmatig onverwachts overwerken en mede daardoor foute eetgewoontes hebben er voor gezorgd dat men zich regelmatig niet fit en energiek voelt. Een van de aanwezigen in de groep is een fervent Willem Wortel aanhanger en vond dat haar collega's zich wel eens wat bewuster mochten zijn van wat voedng met je gevoel van energie doet. Het verhaal kwam goed door en een deel van de aanwezigen is er mee aan de slag gegaan met mooie resultaten. Lezing bij Politie Utrecht

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!