Willem Wortel

Nieuws

Volgend Willem Wortel boek in de maak!

De titel van het nieuwe boek luidt "Het Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers". Het thema van dit volgende boek zal ook weer natuurlijke voeding zijn maar dan specifiek gericht op ondersteuning voor hardlopers. Jacob heeft gemerkt dat hij zelf betere prestaties is gaan leveren sinds hij met een natuurlijke voedingsstijl is begonnen. Hetzelfde ziet hij bij mensen om zich heen die natuurlijke voeding als leidraad hebben. De PR's vliegen je om de oren!

Met dit boek gaat hij proberen mensen te inspireren die zich fitter willen voelen door te gaan hardlopen en ze tevens een leidraad mee te geven om dit qua voeding op een goede manier te doen. Daarnaast is het een toegankelijke handleiding voor mensen die al langere tijd hardlopen en betere prestaties willen leveren met behulp van voeding. Geen ingewikkelde recepten maar uitgebalanceerde voeding die past binnen een regulier huishouden.

Een belangrijke inspiratiebron voor dit volgende boek is Scott Jurek, een ultraloper, die het boek "Eet & Ren" heeft geschreven. Een fantastisch boek om te lezen met veel mooie eye openers voor hardlopers.

Het "Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers" zal zaterdag 18 april gelanceerd worden door Erben Wennemars tijdens de Runnersbeurs in Enschede. Erben is na zijn schaatscarrière fanatiek aan het hardlopen geslagen en heeft inmiddels meerdere marathons met succes volbracht. Daarnaast is hij een fantastisch ambassadeur voor gezond leven en fitheid. Zijn motto luidt: "fit is het nieuwe rijk". En dat komt volledig overeen met waar "Willem Wortel" voor staat.Volgend Willem Wortel boek in de maak!

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!