Willem Wortel

Nieuws

Lezing voor huisartsen en specialisten

Een 60-tal huisartsen en specialisten worden eens in de 2 jaar bijgeschoold en dit jaar stond onder andere het thema obesitas en vruchtbaarheid op het programma. Een eerste groep van 20 was aanwezig in deze ronde van de cursus.

Obesitas en fertiliteit is natuurlijk een mooi thema om te benaderen met de Willem Wortel methode. Nadat Professor Muskiet zijn zeer goed onderbouwde verhaal had afgerond mocht Jacob zijn verhaal houden. Als tegenhanger van de wetenschappelijke spreker was het voor de aanwezigen prettig om een verhaal met een knipoog aan te horen.Lezing voor huisartsen en specialisten

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!