Willem Wortel

Nieuws

Eetfeest voor vrijwilligers Atletiekclub Sperwers

In januari 2014 zijn zo'n 50 vrijwilligers van de Emmer atletiekclub EAC de Sperwers uitgenodigd om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. Het bestuur bedankt daarmee deze ontzettend genotiveerde groep zonder wie het runnen van een sportvereniging niet mogelijk is. Samnen met Anne Sophie Kok zijn de mensen begeleid in het koken van een feestmaal dat ook nog eens verantwoord is voor een ieder en zeker voor sporters. Vooral de quinoa was voor veel mensen nieuw maar werd met smaak gegeten zeker na de uitleg hoe gunstig quinoa is voor sporters.Eetfeest voor vrijwilligers Atletiekclub Sperwers

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!