Willem Wortel

Nieuws

Willem Wortel interview BNR

Zijn buikje zat hem al een tijdje in de weg. Jacob Paas was zijn management-bestaan zat. Slecht eten, op onregelmatige tijden leven en slecht slapen dat moest anders. Het roer ging om. Paas schreef het boek Willem Wortelmethode speciaal voor mannen. Regelmatig en voldoende eten, combineert hij met de juiste mate van bewegen. Een gesprek over zijn carriereswitch en zijn nieuwe levensstijl.

 

Zie ook de website van BNR: http://www.bnr.nl/radio/bnr-paul-van-liempt/649756-1306/paul-van-liempt-aad-ouborg-willem-wortel-en-slecht-engels

 Willem Wortel interview BNR

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!