Willem Wortel

Nieuws

Nieuw Willem Wortel boek is uit.

Zaterdag 18 april heeft Erben Wennemars het eerste exemplaar ontvangen van het Willem Wortel Voedingsboek voor hardlopers. Daarvoor hield hij een verhaal over zijn eigen ervaringen op hardloopgebied.

Zijn eerste marathon in 2010 in Amsterdam heeft hij als zo zwaar ervaren dat hij bezwoer dat nooit meer te doen. Inmiddels heeft hij er 8 gelopen. Hij gaf aan dat hij in zijn topsporttijd nooit heel bewust met voeding bezig is geweest. Nu hij veel aan hardlopen doet beseft hij steeds meer hoe belangrijk dat is. Op voedingsgebied is hij nog steeds zoekende.

Het Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers heeft hem een aantal tips opgeleverd waar hij dankbaar gebruik van gaat maken. Erben gaf onder meer aan dat het een toegankelijk boek is dat veel interessante adviezen en tips bevat. Erben: "Het boek is geschikt voor beginners en voor gevorderde lopers". Een echte aanrader voor mensen die lekkerder willen hardlopen. Daarnaast help het je je prestaties te verbeteren".Nieuw Willem Wortel boek is uit.

Willem Wortel? Wie is dat?
Willem Wortel is ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijke voeding. Hij deelt die ervaring met zo veel mogelijk mensen.

De Willem Wortel methode is een voedingsstijl die ervoor zorgt dat je je fit en gezond voelt. En waarmee je ook nog eens betere prestaties levert op sportgebied. De methode is inpasbaar in het leven van een gezin met een druk leven. Het is voor een belangrijk deel gebaseerd op natuurlijke voeding, zo veel mogelijk met een lage GI-waarde.

Lees er alles over in het boek de Willem Wortel methode, Willem Wortel voor hardlopers en in het boek voor ouders met kinderen die van pannenkoeken houden: het gezonde Pannenkoekboek!